MAROKKO NATUURLIJK
Marokko Natuurlijk voegt haar eigen natuurlijke sfeer en specialismen aan uw reis toe. Er is persoonlijke aandacht en nauwe betrokkenheid bij de totstandkoming van uw reis. Wat voor type reiziger(s) bent u. Daar wordt uw reis op afgestemd en voor u op maat gemaakt. Veel gevoel voor service is hierbij natuurlijk vanzelfsprekend.

Marokko Natuurlijk wil u als reiziger een overweldigende natuurbeleving meegeven. U gaat op onze reizen Marokko als een superveelzijdig en mooi land ervaren. We doen dit door u kennis te laten maken met het echte Marokko, haar vriendelijke lokale bevolking, de natuur, de woestijn, de bergen en aan zee. De enorme contrasten qua kleuren, geuren, voeding en culturele uitingen kennen een lange geschiedenis.

U wordt meegenomen in een tijd waarin lange karavaanroutes naar en van het verre Timboektoe voeren. Het massatoerisme wordt zoveel mogelijk gemeden. Speciaal maatwerk rondom thema’s als fotografie, rock-art, astronomie, back to basic, retraite, yoga, festivals in de woestijn, incentive en tv opnames kunnen wij voor u organiseren op elk door u gewenst moment. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.